Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Μέση Ανατολή και ίσως και τον πρώτο πόλεμο επί προεδρίας Ν.Τραμπ καθώς όπως μεταδίδουν τώρα τα Ισραηλινά ΜΜΕ, οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν αύριο την μετακίνηση της Πρεσβείας τους στην Ιερουσαλήμ ενώ ο Μ.Νετανιάχου μίλησε με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ για να συντονιστούν οι δράσεις τους κατά του Ιράν!Υπενθυμίζουμε πως Ιράν και Χεζμπολάχ έχουν δεσμευτεί για πόλεμο αν συμβεί κάτι τέτοιο αλλά και ο Ν.Τραμπ έχει δεσμευτεί ακριβώς για το ίδιο πράγμα όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Εσπευσμένη συνάντηση Ν.Τραμπ-Χ.Κίσινγκερ – Έρχεται πόλεμος κατά του Ιράν !

Ν.Τραμπ και Μ.Νετανιάχου μόλις συμφώνησαν να συναντηθούν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και αυτό δείχνει πολλά…

Με την άφιξη της ομάδας μάχης του αεροπλανοφόρου George H.W. Bush στην Μεσόγειο αυτό σημαίνει πως πάμε για πολεμικές εξελίξεις.

Με σχεδόν 6000 άτομα προσωπικό η ομάδα μάχης του USS George H.W. Bush απέπλευσε από το Norfolk με προορισμό την Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.

Στην ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου που μεταφέρει την 8η Πτέρυγα, περιλαμβάνονται η 22η Μοίρα αντιτορπιλικών με τα USS Laboon και USS Truxtun και τα καταδρομικά κατευθυνόμενων πυραύλων USS Philippine Sea και USS Hue City.

 Tαυτόχρονα, χθες ο  Ισραηλινός επίτροπος της αστυνομίας εξέδωσε  μια άκρως  ασυνήθιστη ανακοίνωση λέγοντας ότι οι αστυνομικοί  στο Ισραήλ είναι ενεργά  προετοιμασμένοι για την άφιξη του «Μεσσία»,!

Πιο αναλυτικά, όπως μεταδίδεται τώρα, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι έτοιμος να ανακοινώσει την μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στο Ισραήλ, από το Τελ Αβίβ, όπου διατηρούν τις πρεσβείες τους όλες οι χώρες, στην Ιερουσαλήμ!

Η θέση των προηγούμενων αμερικανικών κυβερνήσεων ήταν πως το καθεστώς της Ιερουσαλήμ, θα καθοριστεί μόνο μετά από μια συμφωνία ειρήνης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.

Η στάση της νέας αμερικανικής διοίκησης, έδωσε αέρα στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, που μιλώντας στο υπουργικό του συμβούλιο δήλωσε έτοιμος να ανακοινώσει άμεσα νέους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη, αλλά και την ακύρωση οποιουδήποτε περιορισμού μεταφοράς της έδρας θεσμικών φορέων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ κατά παράβαση του σχεδίου που ενέκρινε το 1947 ο ΟΗΕ για την περιοχή, την οποία και χαρακτήριζε “corpus separatum”.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 20.30 ώρα Ελλάδας, όπως έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο.

Ταυτόχρονα, τρελές και συνάμα απίθανες «πληροφορίες» έρχονται από το Ισραήλ τους τελευταίους μήνες σχετικά με την επερχόμενη  «έλευση» του «Μεσσία» των Εβραίων ….το τονίζουμε αυτό.   

Οι αρχές του Ισραήλ και οι ραβίνοι τόσο στο Ισραήλ όσο και σε άλλα κράτη στον κόσμο ,  επίσημα εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο προετοιμάζονται πυρετωδώς  για την άφιξη του …δικού τους  «Μεσσία», δηλαδή  του αντίχριστου.

 Χθες ο  Ισραηλινός επίτροπος της αστυνομίας, ανώτατος αξιωματικός με το όνομα  Roni Alsheikh, ανέφερε ότι η αστυνομία της χώρας έχει κάνει  πρόβλεψη για την παρουσία ενός εξωπραγματικά μεγάλου πλήθους ανθρώπων, όταν ο «Μεσσίας » αφιχθεί στους Αγίους Τόπους στην πόλη της Ιερουσαλήμ.

«Όταν ο «Μεσσίας» έρθει όλοι θα θέλουν  [να τον προσεγγίσουν ] αυτόν γι “αυτό θα μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος», είπε ο  Alsheikh στο τηλεοπτικό δίκτυο Breaking News Israel . «Αυτό θα είναι μια στιγμή που θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή όσον αφορά τον σεβασμό των συναδέλφων μας», είπε ο ίδιος.

Η αστυνομικός επίτροπος ανέφερε ότι η ισραηλινή αστυνομία έχει  θεσπίσει ήδη  «προληπτικά μέτρα [σχετικά] για αυτήν ειδικά την περίπτωση ».

Σε άλλα  σχόλια ο Alsheikh ήταν πολύ πιο σαφής έχοντας πάντα απολύτως σώας τα φρένας .

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ευτυχία είναι να  υπηρετούμε τον «θεό» που θα μας φέρει πιο κοντά», είπε. «Σύντομα, «θεού» θέλοντος, θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμαζόμαστε  για την επιχείρηση ασφαλείας που θα είναι απαραίτητη  κατά την άφιξη του «Μεσσία.», φέρεται να δήλωσε ο εν λόγω κύριος.

πηγή:pentapostagma.gr