ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος Υπσγός Θωμάς Ντιντιός και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), συναντήθηκαν το Σάββατο 21/1/2017 με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη στο γραφείο του στη Λάρισα, στα πλαίσια των προγραμματισμένων επαφών τους με φορείς του Νομού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Στρατιωτικοί ενημέρωσαν το Λαρισαίο πολιτικό για τη λειτουργία και τους στόχους της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συμφωνήθηκε δε από κοινού να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία και στο μέλλον.

Από τη μεριά του, μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κόκκαλης δήλωσε:

«Θέλω να γνωρίζετε ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα και πολλές φορές ταλαιπωρεί εσάς και τις οικογένειες σας, είμαστε κοντά σας και προσπαθούμε να επιλύσουμε τα υπαρκτά προβλήματα που σας απασχολούν, πάντα με ορθολογικό πνεύμα, αξιοκρατία και διαφάνεια. Είναι σίγουρο ότι  οι Ένοπλες Δυνάμεις, που αποτελούν βασικό παράγοντα της εθνικής ισχύος, ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και υπηρετούν τη χώρα μας, που οργανώνει το παρόν και οικοδομεί το μέλλον της».

Κατά τη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπσγός Θωμάς Ντιντιός, ο Ταμίας Σμίας Ιωάννης Στεργιούλης και το Μέλος του Δ.Σ. Ανθστής Ιωάννης Ξανθόπουλος.

Εμφάνιση ESPEL.jpg

defence-issues.gr