Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε όσους πολίτες προσήλθαν την Πέμπτη (19/1) στις γενικές γραμματείες Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Χωρίς καμία ειδοποίηση οι εργαζόμενοι έβαλαν «λουκέτο» στις υπηρεσίες προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έστησαν ολόκληρο γλέντι.

  Με απόφαση του συλλόγου, οι εργαζομένων απείχαν από τις θέσεις τους, προκειμένου να χαρούν ανεπηρέαστοι το πάρτι, στο οποίο προσφέρονταν ακόμα και… σουβλάκια (!), ενώ κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τον κόσμο που έμεινε έξω από το κτίριο χωρίς να ολοκληρώσει τις δουλειές του.

genikh grammareia emporiou

Φωτογραφίες από το γλέντι που αναρτήθηκαν στα social media και δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή» – Οι υπάλληλοι διακρίνονται να ψήνουν σουβλάκια και να έχουν στήσει τραπέζια για το φαγοπότι.

Όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή», ένας τουλάχιστον συμπολίτης μας είχε ταξιδέψει για τον σκοπό αυτό από την Θεσσαλονίκη, αφού μάλιστα προηγουμένως είχε συμβουλευθεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της υπηρεσίας, ώστε να βεβαιωθεί πως λειτουργούσε κανονικά.

Την επομένη πάντως υπήρξε ανάρτηση, η οποία πληροφορούσε τους πολίτες πως «η κατάθεση των εμπορικών σημάτων και το πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Εμπορικής Ιδιοκτησίας την Πέμπτη 19-01-2017 λόγω εκδήλωσης κοπής πίτας θα λειτουργήσει ως τις 12:30».

πηγή:newsbomb.gr